Motivation Program suffered alter
Motivation comb repetition
Heb je een vraag?
Neem contact op

  even voorstellen
  Hi there!

  Mijn naam is Ilse Schrier, ik ben 29 jaar oud en het gezicht achter Healthy Food Moments. Na acht jaar geleden een opleiding tot schoonheidsspecialiste te hebben afgerond en een aantal jaren in de online marketing te hebben gewerkt, heb ik eindelijk mijn droom nagejaagd. Inmiddels ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente, heb ik mij aangesloten bij de BGN en help ik jou graag bij jouw zoektocht naar een gezonde(re) leefstijl!

  Waarom gewichtsconsulent?
  Voor mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik een tijdje op Gran Canaria gewoond. Naast het sparen van de mooiste herinneringen, was het ook een tijd van feestjes, cocktails en vooral veel en lekker eten. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat ik, naast een backpack vol ervaring, ook een aantal kilo extra mee terugnam naar Nederland. Om mezelf weer fit te voelen, ben ik gaan sporten en heb ik me verdiept in gezond afvallen. Nooit gedacht dat ik dit zó interessant en leuk zou vinden. Hoe meer resultaat ik bij mezelf zag, hoe meer ik erover te weten wilde komen. Mensen vroegen mij steeds vaker advies rondom afvallen, ik wilde steeds meer bijleren en nu, een paar jaar later, is Healthy Food Moments een feit!

  Vandaag de dag begeleid ik vrouwen (zowel vanuit mijn praktijk als online) bij hun weg naar een fittere versie van zichzelf. Een nieuw eetpatroon, zonder allerlei gekke diëten te volgen. Dus geen shakes drinken of jezelf uithongeren, maar gewoon lekker en gezond eten!

  Ga jij met mij de uitdaging aan? Ik werk volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad, het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf en help jou graag verder!

  Persoonlijke ervaringen
  Reviews

  Benieuwd wat anderen vinden van mijn begeleiding? Lees de reviews en ontdek hoe cliënten hun traject bij Healthy Food Moments hebben ervaren.

  Bianca Gros
  2024-02-15
  Ik kwam bij Ilse omdat ik maar bleef afvallen. Door haar adviezen en tips heb ik mijn gewicht weer onder controle. Bianca
  Nicky F
  2023-05-09
  Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om langs te gaan bij Ilse, ze geeft goed advies, motiveert en begeleidt erg goed. Geen gekke dieeten, sapjes of kuren, gewoon gezonde voeding.
  Jennifer Slot-Stip
  2023-01-16
  Ik zag door de bomen het bos niet meer met alle verschillende diëten en voedingsadviezen. Ilse helpt je weer terug naar de basis, met gewoon gezonde voeding. Ze geeft goede tips en begeleidt je verder dan alleen met een dagmenu, ze geeft je opdrachten mee waarmee je je beter bewust wordt van je voedingskeuzes.
  Esther van der Wiel
  2023-01-05
  Heel fijn, warm contact gehad. Ilse geeft goede adviezen en luistert goed naar je zorgvraag. Heb je hulp nodig bij verantwoord afvallen, dan helpt Ilse je dit te verwezenlijken!
  Sanne Wouda
  2022-11-01
  Leuke meid die echt weet waar ze het over heeft. Ze heeft mij goede adviezen gegeven. Weet ook veel van fitness!
  Aletta Strijker
  2022-10-09
  Ik voel mij begrepen. Kan goed motiveren en goede stok achter de deur.
  WHY CHOOSE US
  Our Main Areas Of Expertise

  Child Nutrition

  It is a long established fact that a reader will distracted the readable content

  Personal Coaching

  It is a long established fact that a reader will distracted the readable content

  Sports Nutritionist

  It is a long established fact that a reader will distracted the readable content

  Fitness Performance

  It is a long established fact that a reader will distracted the readable content

  Plan een gratis
  Kennismakingsgesprek

  Vraag gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek (15 min) aan. Heb je een andere vraag? Stel ‘m gerust! Ik help je graag verder.

   OUR NEWS
   Featured News And Advice